IP over DVB

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

IP over DVB atawa IP over MPEG sacra teu langsung nuduhkeun datagram Internet Protocol ditransfer ngaliwatan transport stream MPEG, sarta didistribusikeun maké sababaraha sistim televisi digital, contona DVB-H, DVB-T, DVB-S or DVB-C.

Conto aplikasi[édit | édit sumber]

  • Siaran data (datacast), for example a data carousel sending programme information and media over and over again.
  • IP Multicast, keur ngirim media sacara efisien ka grup pamake kadaptar nu kawates, ukur maké munara pamancer nu pamakena aya harita wungkul.
  • Jasa TV interaktif,
  • To provide Internet access by utilizing DVB system as a broadband downlink, in combination with some narrow-band duplex system. Examples:
    • Satellite Internet access for example to buildings on the country side with satellite dish, using a telephone modem as back-channel
    • Broadband Internet access to trains
    • Mobile broadband Internet access to cellular phones including a mobile TV receiver, for example a DVB-H receiver.

Saluran pangbalikan[édit | édit sumber]

Sakabéh jasa kajaba nu kahiji, perlu sababaraha jinis saluran (kanal) pangbalikan.

Protokol keur IP ngaliwatan transport stream MPEG[édit | édit sumber]

Tempo oge[édit | édit sumber]