Ibrohim (surat)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Ibrahim)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ibrahim
إبراهيم
Sura14.pdf
Informasi
Harti Nabi Ibrahim
Golongan Makkiyah
Surah ka 14
Juz 13
Waktu turun wahyu 72
Statistik
Jumlah ruku' 7
Jumlah ayat 52

Surat Ibrahim (basa Arab: إبراهيم) nyaéta surat ka-14 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 52 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Ibrahim hartina Nabi Ibrahim.

Surat sateuacanna:
Ar-Ra'd
Surat 14 Surat saparantosna:
Al-Hijr
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit