Lompat ke isi

Injuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Injuk nyaéta serabut puhu palapah kawung nu ilahar digintir/dipintal dijieun tali atawa tambang (tali atawa tambang injuk), atawa dijadikeun bahan keur hateup jeung koas. [1].

Dicutat tina[édit | édit sumber]

Kagunaan[édit | édit sumber]

  • Tali injuk
  • Tambang injuk
  • Sapu injuk
  • Sikat injuk