Injuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Injuk nyaéta serabut puhu palapah kawung nu ilahar dipintal dijieun tali atawa tambang (tali atawa tambang injuk), atawa dijadikeun bahan keur hateup [1].

Dicutat tina[édit | édit sumber]

Kagunaan[édit | édit sumber]

  • Tali injuk
  • Tambang injuk
  • Sapu injuk
  • Sikat injuk