Jack Brown

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jack Brown mangrupakeun pamaén sepak bola Indonesia nu boga getih Inggris ti bapana. Sakumaha penuturan Indungna Jack Brown anu ngarana Indah pikeun sababaraha Media Massa, yén parantos aya anu parantos mimiti olahraga sepak bola saprak tiheula. Indah Brown ogé nyatakeun yén Jack sering berlatih sareng kakaknya anu ngarana George di halaman imah aranjeunna.

Jack Brown
Informasi pribados
Nami lengkep Jack Alan Brown
Lahir 2 Nopémber 2001 (2001-11-02) (yuswa 19)
Tempat lahir Jakarta, Indonesia
Luhur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi Sayap kiri, Penyerang
Informasi klub
Klub ayeuna Lincoln City U-18
Nomor 7
Karir junior
Taun Tim
2013 Brentwood U-12
2019 Lincoln City U-18
Tim nasional
Taun Tim Midang (Gol)
2020 Indonesia U-19 2 (2)

‡ Midang jeung gol di tim nasional akurat per 12 September 2020 (UTC)