Jakob Dylan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakob Dylan
Jakob Dylan, 2014
Profil
NamiJakob Luke Dylan
Gumelar9 Désémber 1969 (1969-12-09) (yuswa 51)[1]
New York
AsalLos Angeles, California
Aliran
Pacabakanpanyanyi-panulis lagu
Alat musik
  • Vocal
  • gitar
  • piano
  • bass
Taun aktip1987–ayeuna
Lébel
Maén di

Jakob Luke Dylan (gumelar 9 Désémber 1969; umur 51 taun) nyaéta penyanyi sareng panulis lagu Amérika. Anjeunna naros janten popularitas salaku penyanyi utama sareng panulis lagu primér pikeun band rock, the Wallflowers.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Sounes, Howard (2001). Down the Highway. United States: Grove Press. pp. 162–163. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg
Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Jakob Dylan ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-Snorky.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity