Jangkat Timur, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jangkat Timur

Peta lokasi Kacamatan Jangkat Timur
Propinsi Jambi
Kabupatén Merangin
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Jangkat Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Jangkat Timur, Merangin


Nuvola filesystems folder home.png