Jatining Sobat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatining Sobat  
PanulisSamsoedi
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2009

Jatining Sobat nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Samsoedi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg