JavaScript

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Infobox file format

JavaScript nyaéta basa skrip anu populer di internet jeung bisa dijalankeun dina lolobana panyungsi loka populer kayaning Google Chrome, Internet Explorer (IE), Mozilla Firefox, Netscape jeung Opera. Kode JavaScript bisa diseselkeun dina kaca loka ngagunakeun tag SCRIPT.