Jodo Pakokolot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jodo Pakokolot  
PanulisR. Méméd Sastrahadiprawira
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2002

Jodo Pakokolot nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku R. Méméd Sastrahadiprawira. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg