Jodo Pakokolot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jodo Pakokolot  
Panulis R. Méméd Sastrahadiprawira
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2002

Jodo Pakokolot nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku R. Méméd Sastrahadiprawira. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg