Lompat ke isi

Joe Odagiri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Joe Odagiri
オダギリ ジョー
BabarJō Odagiri (小田切譲?)
16 Pébruari 1976 (1976-02-16) (yuswa 48)
Bandéra Jepang Jepang Tsuyama, Okayama, Jepang
Taun aktif1999-ayeuna
Jangkung176 cm
PasanganYū Kashii
Loka raramat
www.odagiri-joe.com

Joe Odagiri (オダギリ ジョー(小田切 譲) Odagiri Jō?, gumelar di Tsuyama, Okayama, Jepang, 16 Pébruari 1976; umur 48 taun) mangrupa aktor Jepang anu dilahirkeun di Tsuyama, Okayama, Jepang. Joe Odagiri nyaéta namina nyata, tapi tulisanna nganggo naskah katakana. Nalika ditulis dina kanji, nami henteu leres leres maca Odagiri Yuzuru.

Tumbu luar

[édit | édit sumber]