Basshunter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Jonas Erik Altberg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basshunter
Basshunter nalika konsér di Halmstad (2008)
Gumelar Jonas Erik Altberg
22 Désémber 1984 (1984-12-22) (yuswa 34)
Halmstad
Pagawéan
Murangkalih Karir musik
Aliran
Taun aktip 1998–kiwari
Lébel Extensive Music, Warner Music Sweden, Ultra Records, Broma 16, Warner Music Japan, 3 Beat Records, Dance Nation, Warner Music Germany, Alex Music
Maén di Patrik & Lillen, DJ Mental Theo, Stunt, Lauren Dyson, Big Brother, Sandra, Dulce María
Ramatloka basshunter.se

Basshunter, Jonas Erik Altberg (gumelar 22 Désémber 1984 di Halmstad) nyaéta saurang penyanyi, produsér, DJ Swédia.

Diskografi[édit | édit sumber]

Album studio[édit | édit sumber]

Extended Play[édit | édit sumber]

Album kompilasi[édit | édit sumber]

Singel[édit | édit sumber]

Tutumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan