Joshua Bassett

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Joshua Bassett
Joshua Bassett (2022)
GumelarJoshua Taylor Bassett
22 Désémber 2000 (2000-12-22) (yuswa 22)
California, Amérika Sarikat
Pagawéan
  • Aktor
  • panyanyi
Taun aktip2015–ayeuna
Karir musik
Aliran
LébelWarner
Situs web
joshuatbassett.com

Joshua Taylor Bassett (gumelar 22 Désémber 2000; umur 22 taun)[1] nyaéta aktor sareng panyanyi Amérika. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran anu dibéntangan salaku Ricky Bowen dina High School Musical: The Musical: The Series[2][3].

Filmografi[édit | édit sumber]

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Joshua Bassett (2021)
  • Crisis / Secret / Set Me Free (2021)
  • Sad Songs in a Hotel Room (2022)
  • Different (2022)

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan