Jubleg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jubleg keur dipake nutu

Jubleg nyaéta pakakas pikeun nutu paré, kopi, kapol, jeung sajabana anu dijieun tina kai gedé anu dipolongoan kawas wadah. Sedengkeun pakakas pasangananana nu dipaké keur nutu nyaéta maké halu.


Nulis.jpg