Julah, Tejakula, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Julah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanTejakula

Julah nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Tejakula, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81173.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Tejakula, Buleleng


Gnome-home.svg