Kabupatén Magetan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Magetan
Logo Kabupaten Magetan Vector.jpg

Lambang Kabupatén Magetan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten magetan.png

Peta lokasi Kabupatén Magetan
Motto
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Magetan
Lega Wilayah 688,85
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
621.000
901,5 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
19
235
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Drs. H. KRA Sumantri Noto Adinagoro, MM.
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0351
DAU Rp. 761.637.391.000.- (2013)

Ramatloka: www.magetankab.go.id

Kabupatén Magetan, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Magetan.

Flag of Indonesia.svg