Kagubernuran Kidul, Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pikeun Kagubernuran Kidul nu di Libanon, tempo Kagubernuran Kidul, Libanon.
Lokasi Kagubernuran Kidul di Bahrain

Kagubernuran Kidul (Basa Arab: المحافظة الجنوبية‎; Al-Muhafazhah Al-Janubiyah) nyaéta kagubernuran nu panggedéna ti 5 kagubenuran di Bahrain.

Koordinat: 25°55′12″N 50°33′00″E / 25.92000°N 50.55000°E / 25.92000; 50.55000

Citakan:Bahrain-geo-stub