Kagubernuran Kidul, Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Pikeun Kagubernuran Kidul nu di Libanon, tempo Kagubernuran Kidul, Libanon.
Lokasi Kagubernuran Kidul di Bahrain

Kagubernuran Kidul (Basa Arab: المحافظة الجنوبية‎; Al-Muhafazhah Al-Janubiyah) nyaéta kagubernuran nu panggedéna ti 5 kagubenuran di Bahrain.

Coordinates: 25°55′12″N 50°33′00″E / 25.92000°N 50.55000°E / 25.92000; 50.55000Citakan:Bahrain-geo-stub