Kagubernuran Kidul, Bahrain

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikeun Kagubernuran Kidul nu di Libanon, tempo Kagubernuran Kidul, Libanon.
Lokasi Kagubernuran Kidul di Bahrain

Kagubernuran Kidul (Basa Arab: المحافظة الجنوبية‎; Al-Muhafazhah Al-Janubiyah) nyaéta kagubernuran nu panggedéna ti 5 kagubenuran di Bahrain.

Koordinat: 25°55′12″N 50°33′00″E / 25.92000°N 50.55000°E / 25.92000; 50.55000

Citakan:Bahrain-geo-stub