Lompat ke isi

Kagungan Ratu, Negeri Katon, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kagungan Ratu
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Kagungan Ratu
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanNegeri Katon

Kagungan Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Katon, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Negeri Katon, Pesawaran