Kain Golong, Simpang Kanan, Aceh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kain Golong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanSimpang Kanan

Kain Golong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Kanan, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simpang Kanan, Aceh Singkil


Gnome-home.svg