Kaligawé, Karangsembung, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaligawé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKarangsembung

Kaligawé nyaéta salasahiji désa di kacamatan Karangsembung, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg