Kamal, Kali Deres, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kamal
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Kali Deres

Kamal nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kali Deres, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg