Kapuloan Seribu Selatan, Kapuloan Seribu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kepulauan Seribu Selatan
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi DKI Jakarta
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kepuloan Seribu Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Kepulauan Seribu, DKI Jakarta

Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp

Kacamatan: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara



Nuvola filesystems folder home.png