Lompat ke isi

Karéo, Banjaran, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karéo
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Karéo
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBanjaran

Karéo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.