Karét Semanggi, Setia Budi, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Karét Semanggi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanSetia Budi

Karét Semanggi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg