Karét Semanggi, Setia Budi, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Karét Semanggi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Setia Budi

Karét Semanggi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg