Karyawangi, Parongpong, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karyawangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanParongpong

Karyawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parongpong, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg