Kategori:Ramatloka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ramatloka nyaéta sakumpulan ramatkaca, nyaéta dokumén HTML/XHTML nu bisa dibuka ngaliwatan HTTP na Internét. Kaca-kaca ramatloka dibuka tina akar umum URL: imahkaca nu biasana aya/diteundeun dina server fisik nu sarua. URL nyusun kaca-kacana dina rupa hambalan-hambalan/hirarki, najan hyperlink di antarana nangtukeun kumaha nu maca nangkep struktur beuleugeunjeurna sarta kumaha lalu lintas ramat ngalir di antara bagian-bagian lokana.

Subkategori

Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.

P

Artikel-artikel na kategori "Ramatloka"

4 kaca ti 4 di handap asup kana ieu kategori.