Kayuringin Jaya, Bekasi Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Kayuringin Jaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Bekasi Selatan

Kayuringin Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Selatan, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg