Kedungwaringin, Kedungwaringin, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kedungwaringin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanKedungwaringin

Kedungwaringin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kedungwaringin, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg