Kempis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kempis nyaéta wadah cai inum, baheula mah dijieun tina alumunium, biasana dibabawa ku tentara.


Nulis.jpg