Kepulauan Seribu Utara, Kepulauan Seribu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kacamatan Kepulauan Seribu Utara

Peta lokasi Kacamatan Kepulauan Seribu Utara
Propinsi DKI Jakarta
Kabupatén Kepulauan Seribu
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kepuloan Seribu Utara nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Kepulauan Seribu, DKI Jakarta

Kacamatan: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara



Nuvola filesystems folder home.png