Kepulauan Seribu Utara, Kepulauan Seribu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Kepulauan Seribu Utara

Peta lokasi Kacamatan Kepulauan Seribu Utara
Propinsi DKI Jakarta
Kabupatén Kepulauan Seribu
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kepuloan Seribu Utara nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Kepulauan Seribu, DKI Jakarta

Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp

Kacamatan: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara



Nuvola filesystems folder home.png