Lompat ke isi

Kertajaya, Padahérang, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kertajaya
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Kertajaya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPadahérang

Kertajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padahérang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.