Lompat ke isi

Kertawinangun, Kandanghaur, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kertawinangun
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kertawinangun
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKandanghaur

Kertawinangun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.