Komunikasi nonverbal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bahasa tubuh mangrupa slah sajbagéan tina komunikasi nonverbal. Kapan, lamun ngobrol sok bari pepeta lin? Tah éta téh salah sahiji komunikasi nonverbal. Alatan kitu, komunikasi nonverbal téh penting pisan dina kahirupan balaréa. Komunikasi nonverbal téh mangrupa salah sahiji kajian dina elmu komunikasi anu kawilang pentingnya. Kita tah Jang!

Nulis.jpg