Koo Hye-sun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Koo Hye-sun
Koo Hye-sun, 2019
BabarKoo Hye-sun (구혜선)
9 Nopémber 1984 (1984-11-09) (yuswa 37)
Incheon, Korea Kidil
Ngaran celukanGoo Hye-sun
Alma mater
Pakasaban
Taun aktif2004–2019 (hiatus)
AgénHB Entertainment
Jangkung163 cm
PasanganAhn Jae-hyun (m. 2016)
Koo Hye-sun
Hangul구혜선
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunGu Hye-seon
McCune-ReischauerKu Hyesŏn
Loka raramat
http://kuhyesun.com

Koo Hye-sun (Korea: 구혜선; gumelar di Incheon, Korea Selatan, 9 Nopémber 1984; umur 37 taun)[1] mangrupikeun aktris, penyanyi, modél, panulis, musisi ​​sareng sutradara populér asal Koréa Kidul. Anjeunna maénkeun peran "Geum Jan Di" dina séri televisi ​​Boys Over Flowers bareng sareng Lee Min-ho, Kim Hyun-joong. Kim Bum sareng Kim Joon. Anjeunna ogé ngagaduhan peran dina pilem August Rush.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "구혜선 :: 네이버 인물검색". people.search.naver.com. Diakses tanggal 2019-11-08. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg