Kota Agung Wétan, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kota Agung Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTanggamus
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.06.19
Désa/kalurahan-

Kota Agung Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Kota Agung Timur, Tanggamus