Kubang, Sumber, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Kubang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Sumber

Kubang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sumber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg