Kuta Baro, Peudawa, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kuta Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeudawa

Kuta Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peudawa, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peudawa, Aceh Timur


Gnome-home.svg