Législatip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Legislatip nyaéta sistem na pamaréntah jeung demokrasi nu aya di Indonesia, Salainana legislatip nyaéta aya : Éksekutip Jeung Yudikatip.