Législatip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Legislatip nyaéta sistem na pamaréntah jeung demokrasi nu aya di Indonesia, Salainana legislatip nyaéta aya : Éksekutip Jeung Yudikatip.