Lalakon Saépulmuluk (Carita Sarébu Samalem)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lalakon Saépulmuluk (Carita Sarébu Samalem)  
Panulis Moh. Ambri
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa kumpulan dongéng
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2002

Lalakon Saépulmuluk (Carita Sarébu Samalem) nyaéta kumpulan dongéng anu ditulis dina basa Sunda ku Moh. Ambri. Ieu buku kumpulan dongéng téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg