Lalakon Saépulmuluk (Carita Sarébu Samalem)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lalakon Saépulmuluk (Carita Sarébu Samalem)  
PanulisMoh. Ambri
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupakumpulan dongéng
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2002

Lalakon Saépulmuluk (Carita Sarébu Samalem) nyaéta kumpulan dongéng anu ditulis dina basa Sunda ku Moh. Ambri. Ieu buku kumpulan dongéng téh dipedalkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg