Langkaplancar, Langkaplancar, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Langkaplancar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanLangkaplancar

Langkaplancar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Langkaplancar, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg