Lompat ke isi

Lanjan, Lohbener, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Lanjan
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Lanjan
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanLohbener

Lanjan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.