Leased line

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Léased line nyaéta saluran hubungan telepon permanén antara dua titik nu disadiakeun ku pausahaan télékomunikasi publik.

Umumna, leased line dipaké lamun aya kabutuhan komunikasi data jarak jauh nu kudu dilakukan tuluy tinuluy.

Leased line mibanda hambalan tarif nu gumantung kana rubakna jalur data (rubak pita) nu bisa dikirimkeun ngaliwatan leased line éta.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Nuvola apps mycomputer.svg