Leased line

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Leased line nyaéta saluran hubungan telepon permanén antara dua titik nu disadiakeun ku pausahaan telekomunikasi publik.

Umumna, leased line dipaké lamun aya kabutuhan komunikasi data jarak jauh nu kudu dilakukan tuluy tumuluy.

Leased line mibanda hambalan tarif nu gumantung kana rubakna jalur data (rubak pita) nu bisa dikirimkeun ngaliwatan leased line éta.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nuvola apps mycomputer.png