Lebahan kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Lebahan Kulon)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lebahan kulon ditandaan ku warna konéng

Lebahan kulon nyaéta satengah bagian Marcapada anu ngampar di lebah kulon méridian utama atawa longitud 0 (ti GMT ka arah kulon). Sacara géopulitik, lebahan barat ogé nyaéta istilah pikeun Amérika jeung sakabéh kapuloan tur lautanna.


Gnome-globe.svg