Leupung Cut, Kuta Malaka, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Leupung Cut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKuta Malaka

Leupung Cut nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuta Malaka, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kuta Malaka, Aceh Besar