Liangjulang, Kadipatén, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Liangjulang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanKadipatén

Liangjulang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadipatén, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg