Lumban Julu, Toba

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Lumban Julu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.12.09
Désa/kalurahan-

Lumban Julu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Toba Citakan:Lumban Julu, Toba