Ma'u, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ma'u

Peta lokasi Kacamatan Ma'u
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Ma'u nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Citakan:Ma'u, Nias


Nuvola filesystems folder home.png