Majalaya, Majalaya, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Majalaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Majalaya

Majalaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg