Kuburan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Makam)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuburan.

Kuburan nyaéta tempat di mana layon jalma nu geus ninggal alam dunya dimakamkeun. Kuburan keur sato ogé aya. Kuburan bisa méré pituduh keur arkéolog ngeunaan kabudayaan jaman katukang.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Nulis.jpg