Malabar, Léngkong, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Malabar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanLéngkong

Malabar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Léngkong, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.