Manéhna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Manéhna  
PanulisSjarif Amin
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2013

Manéhna nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Sjarif Amin. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2013 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg