Manéhna

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Manéhna  
Panulis Sjarif Amin
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2013

Manéhna nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Sjarif Amin. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2013 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg